Takarítás árak - Olcsó árak, garancia és felelősségvállalás itt!

A takarítás fontosságára nem helyeznek akkora hangsúlyt az emberek, illetve a társadalomban sem örvend akkora megbecsülésnek, mint amely megilletné. Addig az embereknek nem tűnik fel a takarítás fontossága, ameddig annak esetleges elmaradásának a következményeit meg nem tapasztalják. Az ember természetes igénye a tisztaság, a rend. Vállalkozásunk ezt a természetes igényt szeretnénk biztosítani minden megbízónk, ügyfelünk számára. A takarítás minden területén otthon vagyunk. Természetesen a takarítás is szakértelmet, odafigyelést, precízséget igényel. Attól függően, hogy mi a takarítás tárgya, más-más az elvárás. A takarítás árak alakulását is nagymértékben befolyásolja, az takarítandó objektum milyensége.


Fontos! Áraink irányárak, de a felmérés alkalmával minden költséget korrekten előre leegyeztetünk Önnel! Természetesen hűséges és visszatérő megrendelőinknek hűségkedvezményt is biztosítunk!


Egy családi ház, vagy lakás takarításánál nagyon fontos a megbízhatóság, amire mi nagy súly helyezünk. Dolgozóink leinformálhatók, rendszeresen ellenőrizzük a tevékenységüket, és kikérjük ügyfeleink véleményét az elvégzett munkáról. Fontosnak tartjuk a diszkréciót, hiszen a lakása, háza minden embernek a legintimebb szférája. Pontosan betartjuk ügyfeleink elvárásait, illetve a megegyezésben részletesen rögzített takarítási folyamatokat maradéktalanul elvégezzük. Áraink alapárak, amelyek az egyéni igények esetén változhatnak. Áraink az áfát nem tartalmazzák.

Lakások, családi házak rendszeres takarítása esetén: 1.200 – 3.000 Ft/óra
Lakások, családi házak nagytakarítása: 180 – 250 Ft/m2
Szőnyeg, - és kárpittisztítás: 390 – 990 Ft/m2
Ablakttisztítás: 80 – 150 Ft/m2

Az irodatakarítás, illetve irodaház takarítás megint más kihívást jelent számunkra. Itt kiemelt szerepet kap annak biztosítása, hogy munkánkkal ne zavarjuk az ott folyó tevékenységet, illetve az ügyfélforgalmat. A megbízhatóság itt is kiemelten fontos, hiszen nem egyszer előfordul, hogy a dolgozók asztalán íratok kinn, illetve bekapcsolva marad a számítógépük. Munkánkkal ebben az esetben szeretnénk hozzájárulni egyrészt a dolgozók jó közérzetéhez, illetve a hatékonyabb munkájukhoz, másrészt a belépő, és ott tartózkodó ügyfelek komfortérzetéhez. Minőségellenőrzési rendszerünk segítségével garantáljuk a színvonalas munkát, ügyfeleink elégedettségére. Irodatakarítási áraink a következőképpen alakulnak. Áraink az áfát nem tartalmazzák.

Rendszeres, napi takarítás: 8 – 68 Ft/m2
Nagytakarítás esetén: 150 – 280 Ft/m2
Szőnyegtisztítás: 390 – 990 Ft/m2
Ablaktisztítás: 80 – 150 Ft/m2

Térjünk rá a társasházak, illetve lakóparkok takarítására. Tisztában vagyunk vele, hogy az ember, ha hazaér, akkor, nem mindegy milyen lépcsőházba lép be, vagy milyen liftbe, illetve hogy néz ki a lépcső, amelyen fel kell, hogy menjen a lakásába. Az emberhez a tisztaság, frissesség igénye hozzátartozik. Mi biztosítjuk, hogy a társasház, vagy a lakópark házainak lépcsőháza, előtere mindig tiszta, friss levegőjű, jó illatú legyen, a lépcsőknek nem csak a fokai, hanem a korlátok, és egyéb részei is tiszták, fertőtlenítettek legyenek, és igény szerint a közös helyiségek takarításáról is gondoskodunk. Önök csak elmondják igényeiket, amelyhez mi egy reális árat csatolunk, majd nagy gondossággal elvégezzük a munkát. Szolgáljuk az ügyfeleink igényeit. Milyen árakkal dolgozunk? Itt megtalálhatják. Az árak az áfát nem tartalmazzák.   

Rendszeres, napi takarítás: 8 – 68 Ft/m2
Nagytakarítás esetén: 150 – 280 Ft/m2
Ablaktisztítás: 80 – 150 Ft/m2
Garázs, parkolóhely tisztítása: 60 – 160 Ft/m2

Végül, de nem utolsó sorban vállaljuk logisztikai parkok takarítását, melybe beleértendők az irodák, és a raktárterületek, és egyéb az épületeken kívüli területek is. Itt is fontos számunkra, hogy megfeleljünk az egyedi igényeknek, ezért a szerződés előtt minden elvégzendő feladatot lepontosítunk, és mindenre kiterjedően felmérjük ügyfeleink igényeit, elvárásait. Itt nagy hangsúly esik a gépi takarításra, a nagy alapterület miatt. Külön figyelünk arra, hogy a munkát ne gátoljuk, és a takarítást olyan időpontokban, és módon teljesítsük, amikor azt a legideálisabban tehetjük meg. A megbízhatóság itt is fontos szerepet kap. Munkatársainkkal szembe erre minden területen maximális elvárással vagyunk, és tevékenységüket, munkavégzésüket folyamatosan ellenőrizzük, illetve ügyfeleinktől is kérünk értékelést. Számunkra fontos, a hosszú távú kapcsolat. Árainkban is érhető tetten. Áraink az áfát nem tartalmazzák:

Rendszeres, napi takarítás: 8 – 18 Ft/m2
Nagytakarítás esetén: 150 – 280 Ft/m2
Ablaktisztítás: 80 – 150 Ft/m2
Raktárterületek, csarnokok takarítása esetén: 150 – 290 Ft/m2
Udvar, parkoló takarítása (gépi): 60 – 160 Ft/m2