Irodatakarítás, irodaházak takarítása olcsón, kiszállási díj nélkül

Az irodatakarítás manapság már egy önálló ága a takarításnak. Az irodatakarítás ugyanis egy speciális szolgáltatást kíván, és semmiképpen nem lehet, egy kalap alá venni mondjuk egy lakástakarítással. Nagyobb volumen, speciálisabb igények, egyedi elvárások a megbízó részéről, megbízhatóság, professzionális géppark. A köztudatban a takarítás egy nagyon egyszerű, különösebb tudást, felkészülést nem igénylő munkakörként van jelen. A gyakorlatban azonban az irodatakarítás komoly felkészültséget kíván meg, a nélkül, ugyanis be sem lehet kerülni ebbe a piaci szegmensbe. Irodatakarítás, irodaházak takarítása olcsón, kiszállási díj nélkül, egy kedvező ajánlat minden ügyfelünk részére. Miről is van szó?

Mi komolyan vesszük a takarítást. Ismerjük ügyfeleink igényeit, és igyekszünk munkánkat úgy végezni, hogy ne zavarjuk az irodába folyó munkát. Természetesen arra is van lehetőség, hogy akár munkaidő alatt végezzük el a munkánkat, ugyanis fel vagyunk arra is készülve, hogy úgy végezzünk igényes munkát, hogy közben körülöttünk folyik az irodai munka is. Odafigyelés, megbízhatóság, diszkréció. Professzionális gépparkunk lehetővé teszi, hogy a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. A takarítás során használt vegyszerek, tisztítószerek megfelelnek a modern elvárásoknak, környezet, és természetbarátok.

A legkisebb megbízást úgy végezzük el, mint a legnagyobbakat. nem teszünk különbséget munka, és munka között, mert igyekszünk minden megbízást egyforma színvonallal teljesíteni. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindig az alacsony fekvésűek között legyenek, megfelelve ügyfeleink elvárásainak. Mi a vállalkozásunk sikerét nem a nyereség nagyságában mérjük, hanem az elégedett ügyfelek számában. Nem számolunk fel éppen ezért kiszállási díjat sem, mert azt valljuk, hogy ügyfeleink csak az elvégzett munkánkért fizessenek, ne pedig ilyen-olyan címen felszámolt díjakat. Megbízónk elmondja igényeit, majd egy helyszíni felmérés után árajánlatot teszünk. Amennyiben megegyezés jön létre, amelyre mi is maximálisan törekszünk, akkor a megbízónk által kért időpontban elkezdjük a szolgáltatást.

Bízza ránk irodája, irodaháza takarítását. Hallgassa meg ajánlatunkat, ismejen meg minket, hogy maga is megtapasztalja, hogy mindaz, amit mondunk, illetve ígérünk az valóságos. A szolgáltatás nem rólunk szól nálunk, hanem megbízóinkról. Várjuk jelentkezését. Tegyen próbára minket.