Családi ház, lakás takarítása megbízható, olcsó, korrekt szakemberekkel

A házak, lakások takarítása megbízható és olcsó, korrekt szakemberekkel, egy olyan igényt takar, amellyel egyre gyakrabban találkozhatunk Magyarországon is. Egyre szélesebb hazánkban is azoknak a személyeknek, családoknak a rétege, akik igénylik az otthonuk takarítását, mert valamilyen okból nekik nem áll módúkban, illetve azért mert egyszerűen megengedhetik maguknak. Ezért fontos volt, hogy kialakuljon egy olyan szolgáltatási piac, ahol megtalálhatók azok a szolgáltatók, akik a takarítást önálló szolgáltatásként gyakorolják. Házak, lakások takarítása megbízható és olcsó, korrekt szakemberekkel! Egy szlogen, amelynek a gyakorlatban is meg kell állnia a helyét, mert egy valóságos igényről beszél.

A lakás, házak takarítása nagymértékű megbízhatóságot, diszkréciót követel meg a takarítást végző személytől, hiszen a megbízó a legszemélyesebb tárgyai közé engedi be őt, illetve ahol a privát életét éli. Ezért mi különösen odafigyelünk, hogy dolgozóink olyan emberek közül kerüljenek ki, aki tisztességesek, becsületesek, diszkrétek, és megbízhatóak. Fontos szempont számunkra egy-egy lakás, vagy ház takarításának elvállalása esetén, hogy mielőtt kollégánk elkezdi a munkát, bemutatásra kerüljön megbízónk számára, hogy egyrészt tudja, hogy ki az, akit kiküldtünk a munka elvégzésére, másrészt, hogy esetleges unszimpátia esetén másik munkatársat ajánlhassunk, így megelőzve az esetleges jövőbeni problémákat.

A takarítást mindig a megbízóink által kért időpontokban végezzük, melynek gyakorisága megegyezés tárgyát képezi. A rendszeres, általános napi takarítás mellett vállalunk alkalmankénti nagytakarítást is. Gondolhatunk itt egy-egy nagyobb vendégség utáni takarításra például. A rendszeres takarítás elemeit megbízóink igénye alapján állítjuk össze. Gondolunk itt a sepregetésre, porszívózásra, felmosásra, portörlésre, gépek, berendezések külső-belső tisztítására, stb. Az ablakmosás már jellemzően a nagytakarításba tartozik bele. A kapott tájékoztatás, illetve igények közlése után, szakemberünk felméri a helyiségeket, illetve a teljes helyszínt, és a kettő figyelembe vételével tesszük meg ajánlatunkat, amelynél elsőrendű szempont a realitás, az alacsony árfekvés, mert mi hosszú távú kapcsolatra építünk.

Természetesen minden eszközt, tisztítószert, gépet mi szállítunk, melyek a kor minden igényének megfelelnek. Bármilyen felmerülő probléma, vagy esetleg újabb igény esetén, napi szinten elérhetőek vagyunk, és a lehető leggyorsabban megoldást kínálunk. Tisztában vagyunk a közmondással, hogy „az én házam, az én váram”, ezért tevékenységünket, és üzleti filozófiánkat ehhez mérten alakítottuk ki. Ne tétovázzon, ha takarítóra van szüksége. Hívjon minket, és mi mindenben a segítségére leszünk. Levesszük a gondot a válláról. Nekünk az Ön bizalma érték. Várjuk hívását.