Logisztikai parkok iroda, raktár takarítása és olcsó árak!

Sokan nem gondolnák, hogy a logisztikai parkok irodáinak, raktárainak takarítása is mennyire fontos, annak ellenére, hogy óriási területről van szó, és nyilván az elvárások is másak. Másképpen kell takarítani egy irodaházat, és egy logisztikai központot. A www.takaritom.hu szakemberei tisztában vannak az elvárásokkal, és minden szempontból felkészültek. Vállaljuk komplett logisztikai parkok igényes takarítását, legyen szó rendszeres takarításról, vagy nagytakarításról, a park irodáiról, raktárairól, illetve a külső területekről. Mi levesszük az önök válláról a takarítás gondját, hogy Önök maximálisan a munkájukra tudjanak összpontosítani. A mi profilunk a logisztikai parkok irodáinak, raktárainak takarítása.

Ügyelünk arra, hogy a munkánkat úgy szervezzük, amely igazodik a logisztikai park rendes napi üteméhez, menetrendjéhez, hogy a takarítás folyamata a lehető legészrevétlenebb legyen, és ne hátráltassuk a munkájukat. Tudjuk, hogy a logisztikai parkok rendben tartása speciális tudást, gépparkot igényel, a nagy alapterület, az épületek szerkezete, mérete miatt is. Fontosnak tartjuk, hogy állandó kapcsolatban legyünk ügyfeleinkkel, hogy az igényeiket a legmesszebbmenően teljesíteni tudjuk, és minden újabb felmerülő igényre azonnal reagálni tudjunk. Nálunk kiemelt szerepet kap az ellenőrzés, amellyel dolgozóink munkáját minősítjük, melyben messzemenően figyelembe vesszük ügyfeleink meglátásait, tapasztalatait is. A minőségi munkavégzésnek kiemelt szerepet szánunk, ezért csak legálisan alkalmazott, folyamatos képzéseken résztvevő, megbízható szakembereket alkalmazunk, akik üzleti filozófiánkkal azonosulni tudnak.

Szakembereink mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legkorszerűbb gépekkel, eszközökkel végezzük a munkánkat, illetve a felhasznált vegyszerek, takarítószerek is megfeleljenek korunk elvárásinak a környezetvédelmet illetően. Nyitottak vagyunk észrevételeikre, javaslataikra is, hiszen a célunk közös. Árainkat is úgy képeztük, hogy azok a realitás talaján maradjanak, és mind az Önök, mind a mi elképzeléseinket tükrözzék. Keressenek minket, és ismerjék meg csapatunkat, amely Önökért dolgozik.

Ismerjék meg árainkat:
Rendszeres (napi) takarítás: 8.- Ft – 68.- Ft/m2 
Nagytakarítás: 150.-Ft – 280.- Ft/m2
Ablaktakarítás: 80.- Ft – 150.- Ft/m2                                           
Udvarok, parkolók  gépi takarítása: 60.- Ft – 160.- Ft/m2                                           
Raktárak, csarnokok takarítása: 150.- Ft – 290.- Ft/m2

Várjuk hívásukat.